Ga naar de inhoud

AIRe Themadag 2021

De vereniging AIRe (Aandachtsgebied Inspanningsfysiologie in de Revalidatiegeneeskunde) organiseert  haar 2e themadag met als titel “Inspanning en Bewegen in de Revalidatiegeneeskunde”.

Tijdens deze themadag komen belangrijke aspecten op het gebied van inspanningsfysiologie en beweeggedrag aan de orde. Inspirerende keynotes, interactieve workshops, en een paneldiscussie aan de hand van relevante stellingen hebben, enerzijds, als doel jou te informeren en kennis te verschaffen. Anderzijds willen we jou ook uitdagen en vragen we je mee te denken hoe we in de toekomst onder het motto “Exercise = Medicine” een actieve gezonde leefstijl nog meer kunnen inzetten voor onze revalidatiepatiënten.

Link met meer informatie en aanmelding: AIRe themadag – Home (aanmelder.nl)